DO Research

DO Research levert marktinformatie en analyses van alle typen vastgoed op zowel lokaal, regionaal als nationaal niveau. Daarnaast kan DO Research u ondersteunen bij het samenstellen van uw eigen databestanden en presentaties. De dienstverlening van DO Research richt zich onder meer op:

BEDRIJFSMAKELAARS EN VASTGOEDADVISEURS

Als vastgoedadviseur wilt u uw klanten voorzien van goed onderbouwde adviezen. DO Research kan u daarbij ondersteunen met heldere en complete research in de vorm van marktrapporten, transactie-informatie, factsheets of presentaties.

BELEGGERS EN VASTGOEDFONDSEN

DO Research stelt speciaal voor beleggers en vastgoedfondsen marktinformatie samen die is afgestemd op uw portefeuille. Hoe zien vraag en aanbod eruit? Hoe ontwikkelen de huurprijzen zich in een bepaald gebied of segment? Waar zitten de knelpunten en waar liggen kansen. Door het beantwoorden van deze vragen kan de beleggingsportefeuille optimaal worden afgestemd op de huidige marktomstandigheden en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst.

TAXATEURS

Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van een taxatierapport. Door het toevoegen van heldere en onafhankelijke marktinformatie van DO Research verhoogt u de waarde van uw bog-taxatie en kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast kan DO Research u ondersteunen met het vinden van de juiste referenties.

GEMEENTEN

Voor gemeenten is het van essentieel belang om de kwaliteit van bedrijfslocaties op peil te houden om een goed werk- en investeringsklimaat te scheppen. Met een speciaal op maat gemaakte monitor voor de kantoren- en/of bedrijfsruimtemarkt krijgt u inzicht in de ontwikkeling van vraag en aanbod ter ondersteuning van het beleid. Daartoe worden de belangrijkste marktelementen, zoals voorraad, opname, aanbod, leegstand en huurprijzen vergeleken met voorgaande perioden en met andere gemeenten in de regio en vertaald naar verwachtingen voor de toekomst.

PROJECTONTWIKKELAARS

Met de locatie-analyses van DO Research krijgen projectontwikkelaars inzicht in de vraag of er markt is voor hun product. De belangrijkste marktelementen, zoals voorraad, opname, aanbod, leegstand en huurprijzen worden voor de door u gewenste locatie in kaart gebracht, zodat u goed onderbouwde beslissingen kunt nemen.

DO Research gaat graag met u in gesprek om de voordelen voor uw organisatie met u door te nemen. Neem contact op via info@doresearch.nl