DO Research

DO Research is opgericht door drs. Jeroen den Ouden. Hij is al 20 jaar werkzaam in de vastgoedsector en heeft daardoor ruime ervaring met vastgoedresearch. Hij werkte onder meer als senior researcher bij Troostwijk Taxaties en daarvoor bij PropertyNL en Achmea Vastgoed. Sinds 2012 werkt hij als zelfstandig vastgoedresearcher onder de naam DO Research. Tot zijn opdrachtgevers behoren diverse bedrijfsmakelaars en (RICS) taxateurs, beleggers, projectontwikkelaars en gemeenten.

Wat klanten zeggen over de dienstverlening van DO Research:

Roger Bakker RM/RT, directeur Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting:

“DO Research levert uitstekende marktrapporten en onderhoudt voor ons diverse databestanden die zowel voor onze adviezen, taxaties als marketing zeer waardevol zijn. Jeroen den Ouden werkt klantgericht en efficiënt, hij is proactief en veelzijdig en heeft een uitstekende kennis van de markt. Met zijn dienstverlening is hij een prima aanvulling op onze activiteiten. Hij heeft ons duidelijk geholpen bij het nog beter in de markt zetten van ons kantoor.”

 

Peter Dansen MRICS RT RMT BRE en Stephen van der Vegt MRE RT van DansenvanderVegt Vastgoedconsultants:

“DansenVanderVegt Vastgoedconsultants maakt voor haar klanten in de wonincorporatie- en zorgsector gebruik van de Researchafdeling van DO Research. Jeroen den Ouden verwerkt onze vraagstukken in heldere rapportages en Powerpoints die voor ons en onze klantengroepen zeer praktisch zijn. Daarnaast werkt hij snel en accuraat, waardoor het voor ons mede de ideale aanvulling en onderbouwing is op ons taxatiewerk.”

 

drs. Jan Berghs MRE van Berghs & Partner:

“Met Berghs & Partner werken wij al jaren tot grote tevredenheid met DO Research. Je hebt reseachers en je hebt Jeroen den Ouden. One of a kind,die goed met de out of the box vragen van een Duits-Nederlandse onderneming overweg kan en snel en adequaat feiten en trends op een overzichtelijke manier weet te presenteren. En niet schuwt om een afwijkend mening te laten horen. Hij geeft goede aanwijzingen voor het omzetten van research in bruikbare acties.”